Gå til innholdet

AiP Betongsaging AS

Spesialister innen betongsaging og boring

Vi er et selskap med ca. 40 medarbeidere innenfor saging og boring.

Vi utfører betongsaging og riving av betongkonstruksjoner, trappeløp, heissjakter, dør- og vindusåpninger, ventilasjonssjakter osv.

Vi benytter oss av utstyr som elektrisk veggsag som skjærer inntil 72 cm, elektrisk gulvsag som sager inntil 52 cm tykke dekker, håndholdt betongsag og ringsag med el eller bensinaggregat.

Vi utfører kjerneboring av rørgjennomføringer, ventilasjon, kumboring og mye mer.

Vi kan stille med bor fra 20-900 mm i diameter. Dette gjør at vi er svært fleksible på tjenester innenfor kjerneboring.

Med vår kompetanse kan vi utføre alt innen betongsaging/boring og kan også påta oss en rådgivende rolle ved utfordrende arbeidsoperasjoner for å finne den sikreste og mest effektive løsningen.

Arbeidet blir alltid utført med høy fokus på HMS, og tildekking og avsluttende rengjøring sørger for at arbeidsområdet er i samme forfatning som før arbeidet startet.

Ettersom dette arbeidet kan medføre en del støy er vi meget fleksible og tilpasser arbeidstiden etter våre kunders ønsker.

Vi ønsker å gjøre våre kunder oppmerksomme på at AiP Betongsaging AS per dags dato ikke har Sentral Godkjenning, men skulle dette være et krav kan AltiProsjekt AS påta ansvar opp til tiltaksklasse 3 i miljøsanering.